.

Főoldal Történet KarakterekKritikákVideókFolytatás?

2015. augusztus 31., hétfő

Prológus

Az élet nem áll másból, mint döntések sorozatából. Honnan tudhatnánk előre, mikor döntünk helyesen? Mindig minden okkal történik…
Zsolt ebben akkor kezdett hinni, amikor megpillantotta élete szerelmét a buszon. Gyönyörűséges lány volt, egyenes csokoládébarna haja karja közepéig ért. Szeme színét nem tudta megállapítani, mert a lány egy könyvet olvasott, amiből egyszer sem pillantott fel. Néha elmosolyodott, ilyenkor ő is mosolygott, mert tetszett neki. Bárcsak több bátorsággal rendelkezne, és képes lenne megszólítani őt. Mitől fél? Hiszen csak egy lány. Pont ez az. Egy lány. Első pillantásra teljesen megbabonázta őt, mégsem képes odamenni hozzá. Bárcsak felnézne és észrevenné őt. Minden sokkal könnyebb lenne. Vajon meddig utazik még a buszon? Menny ideje van rá, hogy végre helyesen döntsön, és odamenjen hozzá? Ha megtenné, mégis mit mondhatna neki? Így ismeretlenül nem kérheti el a számát, még valami perverznek gondolná őt.
A lány megmozdult, és vele együtt ő is megrezzent. Könyvét összecsukta, felállt, és a fiúra rá se nézve az ellenkező irányba sétált, a leghátsó ajtóhoz. Megnyomta a jelzőgombot, majd meredten nézett ki az ablakon. Le fog szállni, és ő mégsem képes megmozdulni. A lány angyali szépsége teljesen letaglózta, dermedten ült tovább. Azzal, hogy észre sem vette őt, még a maradék bátorsága is elszállt. Ugyan, mit is gondolt ő. Hiszen csak pár napot tartózkodik Székesfehérváron. Mi értelme lenne pont ebben a városban ismerkedni lányokkal? Nem idevalósi, csak egy barátja miatt jött, akit három éve nem látott.
Az angyal leszállt a buszról, és ezzel az ő életéből is kiszállt. Vajon érdemes-e olyan dolgokon töprengeni, mi lett volna, ha? Hitt abban, hogy mindennek úgy kellett történnie, ahogyan történt. Nem másként, mert valami hatalmas erő mozgatja a szálakat. A Sors.


5 megjegyzés:

  1. Szia nekem nagyon tetszik a prologusod:))

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszönöm. :) És azt is hogy írtál. Végre valaki! :D ♥

    VálaszTörlés
  3. Szia, láttam a trailert is, és felkeltette a figyelmem, ezért elkezdtem, nem bántam meg ;)

    XY Tücske

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem te is szeretni fogod a történetet, ha végig olvastad. Igen szívszorító. :)

      Törlés